BAO PÅ SOMMARTURNÉ – IGEN!

Benny Anderssons Orkester
Helen Sjöholm och Tommy Körberg

I sommar är det återigen dags för BAO tillsammans med Helen Sjöholm och Tommy Körberg att ställa upp sin egen dansbana och bjuda upp till dans på åtta orter runtom i Sverige. Sommaren 2016 gästar BAO: Göteborg, Helsingborg, Kalmar, Linköping, Leksand, Uppsala, Trosa och Stockholm.

Det klassiska folkparkskonceptet är väldigt populärt bland sommarfirarna och lockar såväl den trogna dansglada BAO-publiken som såväl folkparks- och semestergäster som föredrar att lyssna på konserten med en uppdukad picknickkorg i det gröna.

2001 släpptes första plattan ”Benny Anderssons Orkester”, som sedan har följts av ytterligare sex CD – ”BAO”, ”BAO På Turné”, ”BAO 3”, ”Story Of A Heart”, ”O Klang & Jubeltid” och ”Tomten har åkt hem”. Dessutom finns BAO’s samlade verk i boxen ”BAO in Box”. Hits som Vår Sista Dans, Du Är Min Man och Fait Accompli har blivit moderna klassiker!

BAO kommer i början av nästa år gå in i studion för att spela in ett antal nya låtar med musik av Benny Andersson och text av Björn Ulvaeus. Den nya skivan kommer att finnas i handeln i början av sommaren.

BAO består förutom av kapellmästaren Benny Andersson, dragspel och piano, av Leif Göras, Olle Moraeus, Perra Moraeus, Kalle Moraeus och Nicke Göthe, fiol m.m. (=Orsa Spelmän), Göran Arnberg, tramporgel, Janne Bengtson, flöjt, Pär Grebacken, saxofon och klarinett, Jogga Ernlund, kontrabas, Calle Jakobsson, tuba, Leif Lindvall, trumpet, Lars Rudolfsson, dragspel, Jörgen Stenberg, trummor och percussion samt Helen Sjöholm och Tommy Körberg, sång.

Biljetter

Biljettpriser: Vuxen (fr.o.m. 18 år) 495 kr + serv.avg, ungdom (13 – 18 år) 275 kr + serv.avg, barn under 13 år gratis.
Observera att det är ståplats. Ett begränsat antal stolar finns att hyra. I mån av plats går det även bra att ta med sig en egen stol (av tältstolstyp) in på området.