Den levande legenden Tom Jones kommer till Sverige i sommar för en exklusiv konsert i Botaniska Trädgården i Uppsala den 3 augusti. Detta blir hans enda Sverigekonsert i sommar.

OK MED TÄLTSTOL Efter att många av våra kunder ställt frågan om det är ok att ta med sig en tältstol på konsertområdet så har vi nu beslutat oss för att tillåta medhavd tältstol på konserten med Tom Jones.

Tom Jones är verkligen en levande legend. Han har haft en fantastisk karriär i mer än 50 år och sålt över 100 miljoner album – han är bokstavligt talat en av vår tids största artister. Han har gett oss tidlösa låtar som ”It’s Not Unusual”, “She’s A Lady”, “Green Green Grass of Home”, “Delilah”, “Sex Bomb” och många många fler.

Hans oemotståndliga shower korsar musikaliska epoker och genrer, överbryggar klassklyftor och vänder sig till unga såväl som äldre, män och kvinnor, i både det traditionella och det banbrytande.

Vi är väldigt glada och stolta att kunna välkomna en av världens största entertainers till en av Sveriges vackraste platser – Botaniska Trädgården i Uppsala.

Mat och dryck serveras i samarbete med Cajsa’s Kök. Ståplats. 13-årsgräns. Man får inte ta med mat, dryck, stolar (fällbar tältstol är ok), systemkameror eller paraplyer på konsertområdet.

Konserten arrangeras i samarbete med Live Nation.